Menspower.nl
Menspower.nl

Over Men’sPower

Ieder mens streeft naar mentale balans en een krachtige uitstraling. Het is de kunst om bij dit felbegeerde doel te komen. Zeker in de dynamiek van het hedendaagse leven. Men’sPower helpt een handje. Op deze informatieve no-nonsense website vind je inspirerende ideeën en tips die bijdragen aan lichamelijke en mentale kracht. Dat doe ik door de principes van krachttraining en fitness, zoals ik ze de afgelopen 10 jaar zelf heb leren toepassen, helder en toegankelijk over het voetlicht te brengen. Gun jezelf ook meer power en ga voor een krachtig lichaam en een fitte geest.

Balans in een veranderende wereld

Niet eerder moest de mens zich zo snel aanpassen aan zijn omgeving als in de laatste tien jaar. De smartphone, social media en de doorbraak van de 24-uurs economie hebben ons dagelijks leven op z’n kop gezet. Onze complete levensstijl is in korte tijd veranderd en oude patronen zijn hierdoor weggevallen. Moderne technologie en een groeiende welvaart heeft veel gegeven. Maar het kan je ook uit evenwicht brengen. Daarom zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in een nieuwe balans of zelfs een verbeterde versie van zichzelf. En de oplossing ligt op den duur altijd in gezond leven, goede voeding en een fit lichaam.

Men’sPower vertelt het verhaal van krachttraining

Men’sPower draait om de eeuwenoude principes van krachttraining, die gegoten zijn in een modern jasje. Deze website vertelt het verhaal van krachttraining en de voordelen van sport in tijdloze artikelen. Je vindt hier bijvoorbeeld veel informatie over fitness oefeningen en hoe je ze kunt inzetten voor het ontwikkelen van spiermassa en spierkracht. Daarnaast biedt deze website informatie over materialen, techniek, voeding en lichaam. Ook vind je uitgebreide achtergronden aan over fitnessapparatuur en mogelijkheden voor thuisfitness.

Contactgegevens

Derrik Willemsen
Men’sPower Publishing
Van Lawick van Pabststraat 125
6814 HD Arnhem
Contact

Over Men’sPower

Men’sPower biedt een heldere kijk op de principes van krachttraining. Dit platform helpt je op op weg naar maximale resultaten, thuis of in de sportschool. Ontdek alles over techniek, begrippen, oefeningen, materialen en nog veel meer.